LEMONIADA POMARAŃCZOWA 12

Carpaccio z buraków z kozim serem , karmelizowanymi orzechami włoskimi i sałata 26
Łosoś gravalax 29
Łosoś gravalax podany z sałatką z kalarepy puree malinowym i grzanką
SAŁATA CEZAR Z KURCZAKIEM LUB KREWETKAMI 29 / 37
Sałatka z marynowaną polędwicą wołową 33
Sałatka z marynowaną polędwica wołową , smażonym boczkiem i mango
Fois gras z bułką maślaną, musem jeżynowym i karmelizowaną figą 42
Fois gras z bułką maślaną, musem jeżynowym i karmelizowaną figą

ZUPA DNIA 8
lunchowa
Consome grzybowe ravioli borowikowym 19
Krem kasztanowy z boczkiem , dymka i grzanka 21
Zupy

Papardelle 32
Papardelle ze smażonym borowikiem , tymiankiem i szpinakiem
Risotto 36
Risotto dyniowe z pieczonym łososiem
Ravioli 37
Ravioli z jeleniem w emulsji maślanej z morelami i winogronem
Burger wołowy 41
Burger wołowy w bułce maślanej zapiekany z serem mimolette , frytki
Pstrąg Tęczowy 43
Pstrąg tęczowy z puree ziemniaczanym z wasabi i surówka z kalarepy
DORSZ 45
Pieczona polędwica z dorsza w boczku z puree z cieciorki , smażonym karczochami i pieczonymi pomidorami
Ossobuco 58
puree czosnkowe , selekcja sałat
Stek New York 59
Stek New York z ziemniakiem francuskim i sałatką ze świeżego szpinaku
Comber z sarny 89
Comber z sarny podany z gratine ziemniaczanym, borowikiem smażonym i sosem winnym

Gotowana gruszka w czerwonym winie z musem czekoladowym i kruszonym orzechami 17
Sernik z białą czekoladą z musem malinowym 19

Czy masz ukończone 18 lat?

Nie Tak

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce cookies.

Rozumiem